Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Vem behöver knark, egentligen?

Publicerad 2008-09-17 22:42:56 i Allmänt

Alltså, ursäkta om den här bloggen förvandlats till ett träningsfreaks bekännelser, men jag mår så otroligt bra av den kick jag får! Efter dagens pass gick jag hem med världens skönaste känsla och det största leendet nånsin på läpparna, det slår nästan att vara nykär! (Hur nu det kändes... knappt jag minns.)

Vet att det inte är bra att gå till överdrift, imorgon ska jag vila. Det får inte bli för mycket, men detta är det närmaste ett beroende jag kommer. Fick dessutom beröm av ledaren på "Bootcamp"-passet... vi körde intervalträning (vilket är det roligaste som finns) och jag var den enda som lyckades hålla jämna steg med honom när vi skulle löpa fram och tillbaka. "Gott jobbat!" 

Dessutom pratade vi träning innan passet började och då peppade han mej i mina tankar om att satsa på Göteborgsvarvet nästa år. Mer såna ledare, tack! Tycker annars att det blir lite väl mycket "vi tar det lugnt nu såhär efter sommaren" och "jag kommer inte köra särskilt hårt med er idag". Inget sånt mesande!

Känner mej riktigt glad och nöjd idag, och det lär hålla i sej imorgon. Då ska nämligen Carin och jag fira Frida. Det blir en mysig kväll, vad vi ska göra skriver jag inte, utifall att hon råkar läsa här. Haha... Men det ska bli riktigt kul, vår trio har inte umgåtts på hur länge som helst så jag längtar verkligen.

Tänk vad skönt det är att kunna gå och lägga sej på kvällen och vara helt tillfreds med sej själv. Mer kan man ju inte begära, egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela