Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

The sound of his name won't make music today.

Publicerad 2008-10-27 10:50:08 i Allmänt

Hej kära bloggen.

Det har varit en väldigt intensiv helg, som naturligtvis mest kretsat kring spelningen i lördags. Det gick... fantastiskt bra.
Jag var ju lite orolig att jag inte skulle kunna göra lika bra ifrån mej som på repet i torsdags, och oron förstärktes av att jag var overkligt trött vid lunchtid i lördags. Mamma fick i princip beordra mej att gå och sova ett par timmar, vilket jag gjorde.

Men det var bästa spelningen hittills! :D

Publiken var ganska svårflirtad i början, och det dröjde nog till mitten av första setet innan dom kom loss. Men då hade jag redan bestämt mej för att skita i vilket och ha så roligt jag kunde själv. Och det brukar hjälpa. Andra och tredje set gick skitbra, och jag älskade varje sekund. Vi ska inte ens nämna Born to run... den låten alltså. Jag fattar inte vad det är, men det är som att man alltid har fem växlar till att lägga in när den ska spelas. Som jag sa till bandet efteråt... hade nån kommit fram till mej efter spelningen och frågat: "Om du bara får göra en enda sak under resten av ditt liv, vad skulle det vara?" så skulle jag svarat "Sjunga Born to run."

Hoppas att det inte dröjer alltför lång tid tills nästa spelning. Och vi måste spela in den där demon. Jag vill nuuu.

Fast jag hade behövt det så blev det knappast sovmorgon igår, för Lotta och jag stack iväg till Ullared. Jag hittade nya stövlar, och bara det var värt resan. Lite annat smått och gott blev det också, bland annat Sunes jul. :D Den ska jag titta på i december. Igår kväll kom Skåne-gänget till mamma, och i morse åkte jag tillbaka till stan. Känns sådär. :/ Men vi hann träffas lite iaf.

Ikväll är det säsongspremiär för Boston Tea Party! Men jag jobbar till 21.15. Alltså måste jag spela in. Och imorgon är jag ledig. Århundradets längsta sovmorgon coming up!

Kommentarer

Postat av: Johan

Publicerad 2008-10-27 12:30:46

Underbart! :D Men men men... VAR ÄR BILDERNA?! :O Här sitter man och väntar och väntar och inga bilder! >:(



Får man en komplett setlist också? :) Hade varit skojsigt!



För övrigt är Sunes Jul kungligt när de är på julbord... "Ta någonting dyrt... Eh, gott" :P

Postat av: Caroline

Publicerad 2008-10-27 13:26:55

Jag var smart nog att ha en urladdad mobil med mej till spelningen, så det blev bara en ynka, fjantig bild. Suddig och ful, men den finns på mobilbloggen. ;)



Klart du kan få, det fixar jag ikväll.



Haha, eller hur... "Men pappa, vi har ju ingen hund!"

Postat av: Johan

Publicerad 2008-10-27 17:20:38

Jag hade gärna kollat mobilbloggen OM jag hade någon adress dit ;)



Annars är det en klassisker när pappan vallar skidorna med ägg, sirap, mjöl och grejer... "Pappa, ska du baka?". För övrigt är Tomten är far till alla barnen en sjukt bra julfilm! :D

Postat av: Caroline

Publicerad 2008-10-27 17:58:19

En hint är att kolla mina länkar...;)



En annan klassiker är ju när Håkan gömmer pepparkaksdegen i strumporna. :D

Postat av: Johan

Publicerad 2008-10-27 18:07:53

Men, är din mobilblogg samma sak som din bildblogg? SÄG det då! :P Jag läser ju japansk litteratur for fuck sake. Jag läser ju från höger till vänster... (snacka lame)



Ey, vänta lite? Betyder detta att Sune bara är roligt när det handlar om mat? Julbord, vallbakning, pepparkaksdeg? :O



Nåja, snart hemgång! Wohoo!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela