Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Låtsashelg.

Publicerad 2008-10-30 01:31:35 i Allmänt

Ja, nu är jag ledig i två dagar. Innan monsterpasset. Helgfirandet började som sagt med Iron man, och den var grym. Välgjord, schysst story, bra skådespelare och Robert Downey Jr hade snygga armar. Men jäklar vad Jeff Bridges har blivit gammal! :O

Igår bestämdes det att jag tar en tripp till Jönköping nästa helg och jag börjar redan få lyckokänslor i magen. Sara har till och med tagit ut semester, så jag tror att hon är lika glad som jag. :)



Här var det ganska dimmigt (nähä?), men det lär det icke bli den närmaste tiden. I alla fall inte för Sara som ska bli mamma! Kan ni fatta det? Det känns som att bli moster igen, och jag är så himla glad för hennes skull.
Du förtjänar all lycka i världen, och jag vet att du kommer bli den bästa och kärleksfullaste mamman nånsin.


Idag fick vi förresten respons på spelningen i lördags. Tjejen som bokade oss mailade och skrev bland annat att jag har en jättebra röst och lätt hade platsat i Idolfinalen. ;) Tur att dom inte är så kräsna i Ås... haha.

För övrigt är världen ganska orättvis...visste ni det? :D

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2008-10-30 10:36:19

Du är underbar caroline! ska bli så härligt att ha dig här.. sitter med det största leendet och myser när jag läser det du skrivit. Vi var på kontroll idag och allt var jättebra, nu känns det äntligen på riktigt!! Love u!

Postat av: Johan

Publicerad 2008-10-30 10:52:12

Jeff Bridges är definitivt gammal. Och Downey JR är grovt UNDERskattad... Det är väl därför han har snygga UNDERarmar ;)



Och ja, världen är grymt orättvis. Tyck synd om mig! :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela