Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jag sätter punkt.

Publicerad 2008-10-17 00:39:46 i Allmänt

Jag var så ledsen tidigare idag. Så fruktansvärt jävla ledsen. Inte missunnsam, barnslig, småaktig, narcissistisk eller allt det andra han vill få det till. Inte en besviken barnrumpa som inte får som hon vill. (Tror du jag ville att du aldrig skulle läka, och aldrig kunna bli kär i någon?) Bara ledsen.

Men nu har jag fått lite distans, och han har rätt i en sak han skriver. "Gå vidare". Jag ska göra det. Och jag gör det på mitt sätt. Mitt sätt är inte att starta nåt slags bloggkrig. Jag brukar normalt inte vara särskilt personlig alls på den här bloggen, och att jag var det tidigare idag var bara för att det blev för mycket. Det gjorde för ont. Och det handlar inte alls om att jag är nåt offer, och han är boven. Det handlar inte alls om att jag vill att allt ska kretsa kring mej och att han ska vara kär i mej för evigt. Men för mej är det så overkligt att bara en månad efter ett långt förhållande kunna vara så pass läkt att man kan älska en annan människa, och redan värdera den relationen högre. Som sann kärlek. Är det då -jag- som förminskar det vi hade? Jag har träffat killar sen det tog slut, men det har varit ljusår till att ens kunna öppna upp den där dörren på glänt igen. Och när jag väl öppnar den kommer det ta en så oerhört lång tid innan jag är redo att yttra dom där orden. Det finaste som finns.

Men han kan det och jag får respektera det. Vi är jävligt olika, vilket ju är vad allt har handlat om ända från början.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, om vad det är som faktiskt gjorde mest ont i allt det här. Men jag har redan pratat med dom som behöver veta, och det får räcka. Det viktigaste är att jag vet och att jag kan gå och lägga mej med vetskapen att jag gjorde allt som nånsin stod i min makt.

Så jag sätter punkt.

Dags att vara lycklig. På mitt sätt.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-10-18 20:04:56

Jag är övertygad om att du kommer att bli lycklig på ditt sätt och att du kommer att må mycket bättre nu när du kan leva ETT liv istället för två. Du vet vad jag menar med det. Pussåkram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela