Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Baby, nu kommer jag! :D

Publicerad 2008-10-17 06:55:24 i Allmänt

Sitter och avnjuter min sedvanliga havregrynsgrötfrukost och bara mår allmänt asgött. Väskan är packad och jag är duschad, snart dags att åka iväg till en fullspäckad dag på jobbet.

Har dessutom hunnit med att skriva ett kort till Jonathan som fyller 25 bast imorgon! (En present ska han få också naturligtvis.) Hoppas att han blir glad, blir själv nästan lite rörd när jag läser versen jag skrivit. ;) Är så otroligt glad att jag har en så bra vän i honom. Igår när jag var lite nere när vi pratade på msn peppade han upp mej och skrev att jag är "typ världens bästa människa". Det är han med!

En annan som är världens bästa människa är Sofie. Jag längtar ihjäl mej till vår helg. som börjar om bara några timmar! Kvällens höjdpunkt (förutom att jag ska få ännu längre hår, naturligtvis) är att Lars ska sjunga One ikväll. Fatta hur grymt det kan bli!

Okej, dags att bege sej. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela