Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sträckbänken.

Publicerad 2008-11-18 23:19:30 i Allmänt

Förlåt att jag låtit er gå omkring och vänta hela dagen, jag förstår om det varit olidligt.

Sa ju att jag skulle skriva om den nya bloggidé som poppade upp i mitt huvud igår. Eller mitt och mitt, det var faktiskt boxledaren (som för övrigt är så jävla grym på vad hon gör) som uppmanade alla att börja föra träningsdagbok. Och eftersom jag knappt vet hur man skriver för hand längre tänkte jag ju direkt att jag skulle kunna göra det i ett sånt här format.

Är fundersam kring mycket iofs. Ska jag starta upp en ny blogg i så fall och köra den parallellt med den här? Eller ska jag väva in den typen av inlägg mitt i allt annat? Å ena sidan tror jag ingen kommer vara intresserad av hur jag känner mej i kropp och själ varje dag eller hur många armhävningar jag orkat göra, men å andra sidan är ju det här min blogg som jag skriver i främst för min egen skull och ingen behöver läsa.

Jag har inte riktigt bestämt mej än, men nånting ska det nog bli. På tal om träning och hälsa och sånt där så är jag så lättad över att jag faktiskt lagt av med min vågfixering (ja, det blev faktiskt det till slut). Jag vägde mej varje dag hela våren och sommaren, och ibland flera gånger om dagen. Hur stört är inte det? För ett tag sen tröttnade jag helt enkelt och la av. Okej, värsta klyschan på g, men det är ju inte den jävla saken som ska styra hur nöjd jag känner mej med mej själv och det jag presterar.

Det har varit en bra dag. Hittade det jag skulle till Sofie och hade en riktigt trevlig eftermiddag hos Jonathan. Och visst vet man att man är lyckligt lottad med dom vänner man har när man kan ligga i badkaret och från ingenstans börja asgarva av bara tanken på nåt roligt dom har sagt eller gjort?

Herrejävlar vad jag tycker om er. Allihop. Hoppas ni vet det!

Kommentarer

Postat av: Sofie

Publicerad 2008-11-18 23:57:33

Det är ömsesidigt Pärlan!!!

Puss o Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela