Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Missing.

Publicerad 2008-11-25 13:10:49 i Allmänt

Har säkert skrivit det förut, men det känns som att hela min tillvaro bara är en enda transportsträcka i väntan på "något annat". Vad är det där andra, och när ska det börja? När ska jag göra alla dom där grejerna jag egentligen vill göra?

Jag vet inte vad det är, men det känns som att nåt saknas. "Aaah, du vill säkert ha en pojkvän!" tänker ni då. Det kanske jag vill. Eller så vill jag det inte. Jag vet faktiskt inte ens själv, ärligt talat. Känns fortfarande ganska avlägset att bli riktigt kär i nån, men samtidigt kanske det är för att jag inte tillåter mej själv heller. Bättre att tänka pessimistiskt och undvika att bli besviken, ungefär. Eller att döma ut alla på förhand.

Vad jag behöver är nog en jävla överraskning. Vadsomhelst. Kom igen nu livet, överraska mej!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-11-25 19:58:48

Jag vet vad det är du väntar på: att flytta hem

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela