Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Inte så <3.

Publicerad 2008-11-14 16:27:36 i Allmänt

Nya temat för bloggen kanske ska vara Gnällhörnan?

För nu vill jag FAN gnälla. Pissigaste dagen på länge. Inga stora grejer egentligen, och mycket har faktiskt med dagens tvättid att göra. För det första glömde jag av att jag hade bokat tvättid, visserligen redan efter tio minuter men ändå. Sprang ner till tvättstugan, stuvade in skiten och gick lättad därifrån. Tills jag klickade i hänglåset på dörren (ja, jag bor i Snortedala, man måste låsa in sin tvätt här) och insåg att jag hade lagt mina nycklar (inklusive lägenhetsnycklarna) på maskinen. Därinne. Hurraaa!

Gick ner till Boservice, knackade och fick inget svar. Hann måla upp värsta skräckscenariot innan räddarna i nöden äntligen öppnade. En bultsax och några biceps senare kände jag mej ganska lättad. Men lika irriterad. Och den irritationen dröjde sej kvar när jag upptäckte att ena maskinen fortfarande inte centrifugerar. Vet ni hur mycket en blöt, stickad tröja väger? MYCKET. Hade inte så mycket annat val än att vrida ur kläderna själv. Och mitt i allt fågelkvitter välter tvättvagnen med alla blöta kläder rakt på mina knän. Jag var så jävla sur att jag till och med skrek f-ordet och det händer aldrig. Är allmänt sur på tillvaron idag, och det är inte roligt alls.

Hursomhelst. Fredagen 14 november är snart slut, och skönt är väl det. Jag ska iväg och boxas nu, tänkte först skita i det, men jag kan behöva lite endorfiner. Och sen är det ju faktiskt Idol. Samt, icke att förglömma, en sjukt stor påse från Godisprinsen!

Kommentarer

Postat av: lotta

Publicerad 2008-11-14 18:18:40

Haha, ursäkta att jag skrattar, men du skriver så roligt! Och det är väl inte helt fel att kunna "underhålla" sin tvilling? "Skönt" att höra att även andra haft en jobbig dag, helt plötsligt känns inte min dag lika jobbig längre... Och du, kom ihåg att jag älskar dig! Pussåkram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela