Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Mittinatta.

Publicerad 2008-05-22 01:15:19 i Allmänt

Jobbnatt igen... Skulle inte börjat förrän 21 ikväll, men fick hoppa in redan vid 19 eftersom en blivit sjuk. Men det är rätt gött, då kan jag ju gå tidigare vid andra tillfällen.

Så vad har hänt sen senast då? Har lyckats sälja min Orbitrek! Mycket skönt. Det var snabba ryck, en tjej ringde och frågade var jag bodde och om hon kunde komma på en gång. Känns väldigt bra att ha det ur världen, och jag ångrar mej inte det minsta. Det var verkligen inte min träningsform, helt enkelt. Nej, tacka vet jag mitt joggingspår. :) Men när lönen kommer nu så måste jag faktiskt pallra mej in i Geråshallen och skaffa mej ett träningskort. Får dessutom friskvårdsbidrag av jobbet, så det finns ingen anledning att inte göra det. Det är dags för lite variation.

Idag gick jag lite ärenden på stan, ville bland annat hitta en schysst Mors Dag-present. Jag tror att jag vet vad jag ska köpa nu... Handlade lite till mej också, ett linne och en tröja på Gina tricot och lite duschcreme på H&M. Det sistnämnda var rätt onödigt. Jag får såna hang-ups på vissa saker; ett tag var jag helt tokig i att köpa trosor med roliga mönster. Vet inte hur många "3 för 99"-erbjudanden jag nyttjat på Lindex. Nu har jag lugnat ner mej med underkläderna, nya grejen tycks istället vara duschcreme. Nu FÅR jag inte köpa mer förrän det jag har är slut. Och det lär ta ett tag... Undrar vad jag får dille på nästa gång?

Har inte så mycket roligt att berätta annars, snarare tvärtom. Ska på min gudfars begravning på fredag, vilket förstås känns tungt. Mycket på grund av alla minnen från pappas. Men det blir förhoppningsvis en fin stund. Och så känns det bra att få träffa familjen också, även om det är under tråkiga omständigheter.

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2008-05-22 19:30:13

Lova att ge Anna-Lena och Nicklas en kram från mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela