Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Linslus och glasögonorm.

Publicerad 2008-05-08 10:31:38 i Allmänt

Vet ni vad?

I tisdags var jag äntligen på synundersökning, och mycket riktigt så ser jag ganska uselt på långt håll. Så nu har jag fått hem fem par endagslinser som jag ska prova, och om det funkar bra ska jag fortsätta med det. Glasögon är redan beställda, det blev två mycket snygga bågar. En i svart och en i rosa. (Två för en på Specsavers, hurraa!)

Känns som en helt ny värld med linserna i, är glad att jag äntligen fick tummen ur.
Kommer lägga  upp brillbilder på mej så fort jag fått dom. :)

Kommentarer

Postat av: taxen

Publicerad 2008-05-08 11:59:09

Välkommen in i glasögonormarnas förtrollade värld! =) va hade du för synfel? love u my darling, tack för en helt underbar helg!

Postat av: Caroline

Publicerad 2008-05-08 15:00:54

Haha, tack baby! Synfel -1,00, har ingen aning om vad det betyder egentligen. Vad har du? ;) Tack själv, längtar redan till nästa träff. Du är bäst!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela