Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

En nygammal kärlek.

Publicerad 2008-06-27 12:21:29 i Allmänt

Igår inträffade ett missöde med Daniels mobiltelefon. Eller rättare sagt, han tappade den och skärmen gick sönder. Inte så bra. :( Men som tur är så har han en flickvän med flera telefoner i sin ägo så vi pusslade lite.
Förra sommaren fick jag överta en Sony Ericsson Z310i av Vicki och blev kär direkt. Har aldrig trivts så bra med en telefon. Tyvärr var batteriet väldigt dåligt och fick laddas i stort sett varje dag, vilket gjorde att jag tröttnade. Kollade priser på ett nytt batteri men insåg rätt snart att jag lika gärna kunde köpa en ny telefon för dom pengarna. I ungefär samma veva blev jag haffad av en försäljare på stan och skrev upp mej på ett Tele2-abonnemang där en helt ny mobiltelefon ingick helt gratis. Det var frid och fröjd och allt har funkat bra, men jag har faktiskt saknat 310:an, inte minst på grund av att den har bloggfunktion, bättre kamera och snygga ljuseffekter.

Anyway. Igår när olyckan hände så kom jag på att jag faktiskt har den rosa lilla skönheten liggande i skåpet. Daniel blev lättad, men var inte jätteexalterad över färgen, haha. (Förstår inte varför, rosa är ju det snyggaste som finns?) Eftersom hans pajade mobil har samma batteri som 310:an kom ju lösningen ganska enkelt. Vi satte in hans batteri i 310:an, och vips kunde jag använda min gamla kompis igen medan han fick en fungerande, neutral nalle. Bra va!

Och det här inlägget måste vara väldigt intressant för er, förmodar jag? Haha. Kontentan är hursomhelst att jag är glad över min nygamla telefon. Kanske startar jag upp en mobilblogg snart igen också, så håll utkik!


Tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela