Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Destination unknown.

Publicerad 2008-06-15 09:34:26 i Allmänt

Nu när det är knäpptyst i huset såhär på morgonkvisten passar jag på att kolla lite resor. Vecka 34 drar nämligen Lotta och jag iväg på en restresa nånstans! Och visserligen är det alldeles för tidigt att ens fundera på att boka nåt nu, men kolla läget kan man ju. Det ska bli så gudomligt skönt. Bara släppa allting och spendera en lat och solig vecka med en av världens bästa människor! :D (Vi får inte glömma att ta med rantatennis.)

Bara sex och en halv timme kvar på passet nu, det är ju en baggis. Ikväll ska det firas lite grann, för idag är det exakt tre och ett halvt år sen älsk och jag träffades första gången. Och så är vi båda lediga imorgon. Bättre kan det inte vaaa.

Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2008-06-15 09:44:43

Godmorgon:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela