Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

En liten lättnad.

Publicerad 2008-07-23 11:36:48 i Allmänt

Igår var jag tillbaka på jobbet, och det var den bästa arbetsdagen på mycket länge. Jag hoppas verkligen att det som varit jobbigt har vänt nu och att det får vara bra ett tag.

Tiden bara flyger iväg, för övrigt. Nyss kändes det som att det var en evighet kvar tills jag får min semestervecka, men nu är den alldeles runt hörnet. Har jag nämnt att jag längtar?

Längtar även till helgen, då det blir Skåne igen för hela slanten. Mamma är hos Carina och barnen då också, och hon har Bond med sej. Som jag har saknat honom! Imorgon börjar jag inte jobba förrän kl 21, så det blir en liten fixardag. Förutom att jag ska packa blir det lite bakning (hälsobröd och dumlekakor) och ärenden på stan. Jag är en riktig husmor.

Igår och i förrgår var det  förresten högtidsstunder i tevesoffan. Jag har äntligen köpt min Silver Fang-box! Och jag tror minsann att Daniel också tycker det är bra. Längtar redan tills nästa gång vi kan gosa in oss i en filt och titta på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela