Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Trettondagsafton.

Publicerad 2008-01-05 16:58:09 i Allmänt

Vad är det för en helg egentligen? Tror att det bara är ett påfund för att man ska vri' i sej allt överblivet från jul- och nyårshelgen. Den är ju inte längre eller kortare än någon annan helg heller. Nåja.

Imorgon jobbar jag. Långpass från 13 till 08 på måndag morgon. Känns helt overkligt att jobba, nu när jag har varit ledig i två veckor känns det som att det är såhär livet ska vara. Sova länge, umgås med dom man tycker om, inte planera särskilt mycket, vara uppe länge på nätterna. Men nu är det dags för lite reality check. Och det kan nog vara nyttigt.

Motionsåret har börjat bra. Första promenaden kom redan nyårsnatten, och följdes av en på nyårsdan. Det var inga långa promenader iofs, men både igår och idag har jag gått min Kortedala-runda på drygt 50 min. Känns bra! Egentligen är det ju inget löfte jag ska uppfylla, det var bara december som satte käppar i hjulet för mina rutiner. Nu gäller det bara att plocka fram min Orbitrek också och växla mellan den och mina promenader, så är jag på banan igen. Kommer dessutom få ett träningskort från jobbet, mycket bra. Hade gärna börjat på afrikansk dans igen, men det går inte eftersom jag även jobbar kvällar och säkert kommer missa en massa pass på grund av det.
Det blir nog bra i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela