Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Övertid.

Publicerad 2008-02-27 01:27:22 i Allmänt

Skulle egentligen slutat 21 ikväll, men fick stanna kvar till 00.30, på grund av att det var lite mycket på en gång. På ett sätt bra eftersom jag får fler timmar, men det är aldrig kul när det är jobbigt i huset. Nåja, det verkade lösa sej till slut och nu är jag hemma. Och dessutom pigg. Lite jobbigt.

Ändrade planer blev det även för älsk idag. Han skulle ju åka till vischan, men eftersom han och hans syster tydligen missförstått varandra angående datum åker han på torsdag istället. Vilket betyder att jag får både mysdag OCH Lost-fest tillsammans med honom imorgon. Rena rama lyxen!

För övrigt går mitt godis- och fikafria liv över förväntan. Nu är det snart 1 mars, datumet jag "får" äta godis igen. Men vet ni vad? Jag tror jag struntar i't ett tag till.


image116

Trodde aldrig jag skulle säga det här, men... jag vill inte ha.

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-02-27 16:22:23

Lösgodis är bland det äckligaste som finns tycker jag! Tänk snoriga barnhänder och gammalt godis så kan du nog hålla dig ett tag till. =) Jag tycker naturgodis och choklad är godast, allt annat kan kvitta. Ska söka ett jobb nu! Kram! Förresten, Thomas åker till Kalix nästa vecka så jag funderar på att dra upp en sväng till Gbg och hälsa på några rackare. Jag kom på att jag känner ungefär 15 personer där!! =) Vet inte vilken dag än för om jag inte får ledigt så jobbar jag både denna helgen och nästa, men är ledig tors, fre nästa vecka. Vad gör du?

Postat av: Caroline

Publicerad 2008-02-27 19:56:32

Vad jag vet i nuläget så jobbar jag varken torsdag eller fredag nästa vecka. Skulle vara kul att ses! :) Även om jag jobbar så är det ju inte dygnet runt. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela