Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

GÖTT!

Publicerad 2008-02-16 21:41:03 i Allmänt

Hahaha, att Carola och Andreas Johnson inte gick vidare direkt till final var det bästa som kunde hända!
Såg ni Carolas min? Hon såg helt chockad ut, men kom på att hon måste verka vara glad så att det skulle se bra ut i rutan. Bäst på hela kvällen...

Det var inget större fel på låten, men den var knappast så bra som alla tidningar har hävdat. Ingen gåshud alls. Att den fick komma till andra chansen var helt rättvist. Nu kanske A och C börjar anstränga sej lite, istället för att bara ta för givet att dom ska vinna.

Och medan Carola i stort sett bara skrek sej igenom hela låten visade Sanna Nielsen värsta klassen. Hon är grym! Och dessutom en skitbra låt med stor vinstchans i Globen. Hejade på henne och Rongedal, som också välförtjänt gick vidare.

Det mest rättvisa på länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela