Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Addiction.

Publicerad 2008-02-15 12:40:10 i Allmänt

Den senaste tiden har jag försökt att leva lite nyttigare. Det går rätt så bra, men shit vad svårt det är att ställa om hjärnan. Nu har jag inte köpt godis/snacks/fika på två veckor, men det känns som ett halvår. Förra helgen när mamma och Marita var här åt jag lite glass på fredagen och på lördagen slank en liten bit mörk choklad som jag hade lagt i fruktsalladen ner, men that's it. Att avstå från semlor har inte varit det minsta jobbigt, faktum är att jag inte saknar fika alls. Däremot godis... tänk vad gjutet det vore att skopa i en massa lösgodis i en påse och sen proppa i sej det framför teven ikväll. MUMS. Fast...ändå inte. Samtidigt som jag tänker att det vore rena himmelriket blir jag lite äcklad. Vafalls? Undrar egentligen hur stor del av allt det här som sitter i hjärnan?

Den 1 mars har jag bestämt att jag ska få äta godis igen och att jag därefter stenhårt håller mej till helgerna - tänk om jag vid det laget blivit ännu mer äcklad? Hoppas, hoppas!

Vad som är roligt nu när jag inte småäter en massa onyttigheter stup i kvarten är att varje måltid blir riktigt efterlängtad! Mat är det bästa som finns.

Har jobbat natten, så idag pallar jag nog inte att ta min vanliga promenadrunda. Det får räcka att gå till HemköpKortedala torg och tillbaka sen. Jag ska nämligen handla frukt och kesella som jag ska smaska på ikväll. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela