Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

I love you with all the madness in my soul.

Publicerad 2008-08-01 12:03:31 i Allmänt

Igår repade vi och det var roligast på LÄNGE! Det var dags att utöka vår repertoar, vilket vi gjorde med I'll stand by you  - Pretenders, Visit to vienna - Sahara Hotnights och två Springsteen-låtar, nämligen Because the night och Born to run.
Jag fick fan gåshud när vi körde dom två sistnämnda och längtar ihjäl mej tills vi får chans att köra dom inför publik.

Jag vet att jag är trettio år sen, men jag måste verkligen göra min Bruce-läxa bättre, jag börjar bli orolig att han är så bra som alla säger. Har t.ex. alltid gillat Born to run, men det var som att jag fattade hur sjukt bra den är först igår när jag själv var med och framförde den. Nu har jag den på hjärnan konstant, och tänker fortsätta med det på väg till jobbet.

Dags för ett mastodontpass, men sen blir det tre underbara dagar ledigt med min älsk. Gud, vad jag längtar!

Kommentarer

Postat av: Jonas

Publicerad 2008-08-01 21:09:10

Jag bara skrek rakt ut när jag läste rubriken, och när jag sedan fortsatte att läsa fick jag bara mer och mer gåshud. Ja, är han inte helt fantastisk? Visst är låtarna bra, men när man sen läser och förstår texterna blir dem så mycket bättre. Hoppas få höra dig sjunga låtarna inom en snar framtid. Cina hälsar! Ha det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela