Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Startskottet.

Publicerad 2008-04-01 18:12:08 i Allmänt

Jag älskar när april kommer. Det känns alltid så speciellt. Vår, uteserveringar och allmänt hoppfullt. Dessutom innebär det ju i år jobbstart för min del, vilket gör det extra bra. Idag har vi kavlat upp ärmarna och jobbat på ordentligt, men så blir det superfint också. Mycket skönt!

Erkänn att april är bästa månaden! Och glöm inte bort vilken låt ni ska lyssna på idag. :)

Har ju inte blivit nåt bloggande (varken för mej eller många av er andra) den senaste tiden eftersom blogg.se gjorde en allt annat än smidig flytt. Och nu har jag naturligtvis glömt bort allt jag tänkt skriva om dom senaste två dagarna... otippat.

På fredag kommer Sara hit och det ska som vanligt bli alldeles fantastiskt. Det blir en helg med Håkan-tema, öl, Mañana mañana -mentalitet och en massa kärlek och skratt.

Är så förväntansfull! :D

Ikväll äts det spaghetti och köttfärssås och tittas på gårdagens inspelade avsnitt av 100 höjdare. Och vi lyfter inte ett finger mer ikväll.


Kommentarer

Postat av: Lokemichelle

Publicerad 2009-07-08 08:06:26

Hi, cool site. What CMS is it?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela