Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Farorna i Kortedalas skogar.

Publicerad 2008-04-11 06:55:46 i Allmänt

Trodde jag skulle skita på mej under morgonens joggingrunda. Rätt som det var hörde jag grenar som knäcktes mitt i skogen följt av en blandning av ett grymtande och ett skall. Såg även något som fladdrade förbi i ögonvrån ett femtiotal meter bort men vågade av förklarliga skäl inte kolla vad det var. Kan det ha varit vildsvin? Jag trodde bara det fanns rådjur i Kortedala. Nej, det kan inte ha varit vildsvin, väl? I alla fall så trodde jag det just då. Snacka om intervallträning... Jag kutade som en jävla idiot.

Hädanefter är det nog en bra idé att springa lite senare på dagen, med en mobiltelefon tillgänglig. Och en pistol.

Kommentarer

Postat av: Purgatid

Publicerad 2008-04-11 15:05:02

Men sötnos, jag har ju sagt att du inte får springa runt utan mobiltelefon. Tänk om det finns någon knäppis i skogarna som vill ha en bit ung kvinna. Usch, nej det är inte bra att du gör sådär.

Iof, en pistol kanske kan funka.

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-04-12 18:34:36

Kanske var det där monstret i Hamburger-reklamen! =)

Postat av: vicki

Publicerad 2008-04-12 18:59:26

HAHAHAHAHAHAHAHA.
Alltså, egentligen är det inte roligt, men jag ser och hör verkligen hur du förklarar situationen. HAHA. Söta lilla pUSSCHHungeeeeeeeh.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela