Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ganska spännande...

Publicerad 2007-09-26 09:34:22 i Allmänt

Nu har jag skickat iväg två jobbansökningar via mail, och så fort jag får tillgång till skrivare (dvs imorgon) ska jag skicka iväg en via vanlig postgång också. Det är faktiskt rätt kul! Även om jag i nuläget inte hoppas på nåt överhuvudtaget så känns det skönt att ha satt igång. Ju snabbare jag börjar, desto snabbare får jag in en bra rutin och kan därefter formulera värsta killer-breven. Jag tänker ICKE stå utan jobb i januari, det finns liksom inte. Och då spelar det mindre roll om jag inte får drömjobbet på en gång.

Ang. min tevekväll i förrgår måste jag säga att Boston Tea Party vann ganska överlägset. Filip och Fredrik är som vanligt djävulusiskt roliga, och programupplägget var snudd på genialiskt. Synd bara att F & F har för vana att avbryta folk, ibland fick man ju inte höra klart svaren från expertpanelen. Jag tänker iaf lätt titta nästa måndag igen!

Dexter var jag dock inte lika imponerad av. Häftig idé, visst, men det kändes inte särskilt trovärdigt. Och sen är det ju inte världens bästa grej av TV6 att lägga det kl 23. Stör mej. Men jag ska ge det åtminstone en chans till, Michael C. Hall är ju faktiskt en favorit.

Den här dagen handlar bara om superroliga saker. Tvätttid, pluggpress och diskberg, kan det bli bättre?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela