Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

I miss you.

Publicerad 2007-10-10 11:18:52 i Allmänt

image96


Det här är Sara. En av dom finaste människorna som finns på den här jorden. På gymnasiet träffades vi varje dag för att sen komma hem och tjattra i telefonen x antal timmar. Tyvärr kom tiden ikapp, och vi blev vuxna (?). Nu träffas vi bara några gånger om året, och vår kärlek till telefoner försvann nånstans mitt i allt annat man måste ta itu med i livet. Men även om vi inte har daglig kontakt längre, så har det där otroligt starka bandet inte släppt. Och jag är övertygad om att vi inom en inte alltför avlägsen framtid kommer bo nära varandra igen och träffas mycket, mycket mer.

Som tur är kommer hon till mej snart! Inte nu i helgen, och inte nästa... men helgen därpå! Gissa om det ska bli bäst på länge?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela