Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ledighet.

Publicerad 2007-06-12 21:03:30 i Allmänt

Den här veckan är en bra vecka. Jag är ledig, får mycket gjort och träffar många av mina närmaste.

Idag har jag (äntligen!) skurat golvet och det var det skitigaste jag sett sen.... tja, kanske nånsin. Nu är det gjort iaf och det känns som en befrielse. Av någon anledning kom inte vaktis igår, men idag fick jag besök, samt det lugnande beskedet att jag kommer få omtapetserat i både sovrummet och hallen. YES! Ska bli kul att välja färg. Småfelen ska dessutom åtgärdas (snart, hoppas jag) och jag kommer få en hyresreducering. Känns skönt att ha det besöket avklarat.

Vid fem mötte jag Frida på hennes jobb, och sen gick vi till La sombrita och drack öl och åt chilinötter. Där pratade vi om den magiska svenska sommaren, framtidsplaner, Hiv-mannen, min inflyttningsfest och allt mellan himmel och jord. Frida är, och kommer alltid vara, en av dom bästa!

Morgondagen kommer också bli bra. På förmiddagen åker jag till Jonathan, vi ska spela lite tillsammans. (Jag ska mest sjunga iofs.) Ska bli skitkul! Jag sjunger egentligen bara när jag repar med bandet, och det är alldeles för sällan. Varför ägnar jag inte det som jag tycker allra mest om lite mer tid? Ser fram emot att bara sitta och spela det man känner för.

Och jag ser  verkligen fram emot att Lotta, Tomas och jag ska se Di Leva imorgon! Det kommer kännas helt underbart. Har velat se honom sen jag var liten, och nu blir det äntligen av. Hoppas att det blir lika magiskt som jag tror.

Som om inte allt detta vore nog åker jag till Landskrona på torsdag. Det händer inte alltför ofta!

Mycket bra vecka, som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela