Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Havet och vinden och doft av kaprifol?

Publicerad 2007-07-20 09:17:12 i Allmänt

Nu längtar jag grymt mycket efter att ligga på en strand, bada och bli brun. Måtte det gå fort till v. 34 och utlandsresan, för det är väl knappast troligt att man får vara med om det i Sverige. Skitsommar!

Det var jätteskoj att ha besök från Skåne! Besöket på Liseberg i tisdags blev hur lyckat som helst. Vi hade oroat oss en del för att Noah inte skulle våga åka nånting, men efter lite tvekande provade han Flume ride och sen åkte han karuseller hela dagen. :) Och Linnéa är hur modig som helst och provar allt utan att blinka.

I onsdags tog vi en sväng på stan och därefter besökte vi Slottskogen innan det var dags för lite godis på 4-gott. Det finns verkligen ingen bättre godisaffär! Nu är dom hemma i Gislaved och hälsar på. Jag är lite avundsjuk som inte kan vara där, men jag åker dit en sväng nästa vecka istället.

Klockan 13 är det dags för långpass, vilket betyder att jag slutar imorgon bitti. Men det känns, som alltid, ganska okej ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela