Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Nallebud.

Publicerad 2007-12-06 17:49:21 i Allmänt

Igår när posten damp ner i brevlådan fick jag för första gången på länge något annat än räkningar. Nyfiket närmade jag mej det lilla paketet som låg på golvet och när jag såg att det stod Nallebudet på det var min första tanke "Det är från Sara". Och visst var det så. Jag öppnade den lilla asken och fick se världens sötaste nalle med en ros i famnen, och ett gulligt kort med en hälsning från min älskade vän. Det värmde så mycket så att jag fick tårar i ögonen. Skickade iväg ett sms till Sara, men om det inte kom fram så säger jag det här och nu: TACK! Det gjorde hela min dag, och var faktiskt det gulligaste jag nånsin fått!

Ville ta ett kort på nallen och lägga upp här, men naturligtvis gav min digitalkamera upp igår av nån anledning. Helt stendöd, trots nyladdat batteri. Så det är väl bara att skaffa en ny...
Lägger iaf upp en bild från sidan så att ni får ett hum om hur gulligt det faktiskt var:



62179-100

                                                                           En nalle på posten. Kan det bli mer sött?



Idag är en bra dag. Är nästan klar med småplocket kring uppsatsen, ska bli så skönt att släppa den. Och imorgon kommer äntligen Lotta hit. Vi ska ha världens mysigaste helg. Hoppas att ni som läser också får det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela