Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Upprättelse.

Publicerad 2007-08-12 21:08:36 i Allmänt

Jag tar inte tillbaka mitt arga inlägg om Com hem, men jag vill härmed ångra att jag kallade dom "jävla idioter". Har varit i kontakt med dom nu i helgen och dom har uppriktigt bett om ursäkt för det som hänt och varit väldigt tillmötesgående. Så... no hard feelings! Det är naturligtvis inte kul att vara utan hemtelefon, men jag kommer att få en bra kompensation, så nu ska jag sluta vara arg, och istället glädjas åt att jag haft en superbra helg med Lotta och Tomas! Det är alltid lika kul att träffa dom. Vi har shoppat lite, tittat på film och druckit och ätit gott. Igår var vi en sväng i Vasastan tillsammas med Daniel och drack 25-kronorsöl och tittade på folk. Innan dess satt vi hemma hos mej och tjötade. Dan kom förbi en sväng också och spanade in lägenheten. Det var trevligt!

Idag sov vi länge, och sedan åkte vi in till stan för ett besök på Liseberg. Allt avslutades med ett besök på Chop stix, favoritsushi-stället. Nu är jag härligt mätt och har samlat en massa krafter inför min sista arbetsvecka för den här sommaren.

Puss på alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela