Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Skit och piss.

Publicerad 2007-08-02 23:44:55 i Allmänt

Jag mår inte alls bra just nu. Känner mej kroniskt trött och har haft mycket huvudvärk på sistone.

Jag tror att jag helt enkelt är jävligt trött på att livet är så orättvist.

För annat kan man inte säga. Min pappa är sämre än någonsin, och jag hatar Gud, ödet, eller vad det än är som bestämt att han inte ska få en fin ålderdom. Jag hatar att mamma lider så, och att se henne ledsen. Jag hatar att jag längtar efter att åka hem, men att känslan förtas av oron över hur det ska bli. Jag hatar att inte kunna göra något roligt utan att det dåliga samvetet smyger sej på. Jag hatar att ingen utomstående har en bråkdels aning om hur det känns.

Jag hatar att jag är maktlös.

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2007-08-05 03:12:09

Blir inte glad av att läsa ditt inlägg! Även om jag inte vet hur det känns så kan jag tänka mig att du mår dåligt efter alla år som det varit upp och ner med honom. Det måste vara jobbigt att slitas mellan Gvd och Gbg.. tänk att du har valt ett yrke som kommer hjälpa många och att det är därför du är där nu. Gör du inte det du vill så kommer du inte må bra och ingen i din närhet heller så få inte skuldkänslor för det. Visst måste det vara jobbigt att inte kunna "vara" där, men du gör nog så gott du kan! Cilla och Lotta bor ju ganska nära din mamma också.
Hoppas verkligen han blir bättre snart! Han har ju fyra fina flickor som bryr sig om honom. Kramar!

Postat av: Caroline

Publicerad 2007-08-05 21:14:41

Tack för dina ord, Johanna. Vad gullig du är! Kram på dej.

Postat av: Johanna

Publicerad 2007-08-06 00:47:08

Du, du behöver höra lite sånt vetdu. =) Tycker det är jobbigt att du är så hmm.. maktlös eller vad man ska säga. Alltså att du inte kan göra så mycket! Kan tänka mig att det känns jobbigt, men hur bra skulle du må av att sitta hemma i Gvd då. Du hör ju hemma i Gbg särskilt med studierna. Det är ju inte så att du aldrig åker hit! Tror din far e glad för din skull och förstår att du inte är där. Men det är klart, man vill ju vara nära sin familj. Synd att det kan göra en mer ledsen, när man är hos den sjuke. =( Önskar såklart vi kunde träffas oftare. Jobbar ju en del framåt, men kommer gärna till din nya lgh och du
får gärna ringa om du är i byn. Kramar!

Postat av: Johanna

Publicerad 2007-08-06 00:51:58

Du vet.. förresten.. jag vet att jag är värdelös på att höra av mig och träffa kompisar och så.. är det mot alla och erkänner det också. =) Även om jag inte fanns där för dig så mycket för några år sen när vi eg. borde umgåtts mer så betyder det inte att jag inte bryr mig om dig. Särskilt inte eftersom jag vet hur det varit med din pappa genom åren. Jag bara är såndär.. tänker att jag ska träffa folk och ska höra av mig så rinner det ut i sanden och man glider ifrån varandra. Att jag gjorde det med gymnasieklassen var ett ganska medvetet val då vi inte hade något gemensamt! Att det blev så med dig var inget jag önskade. Självklart gjorde det en del att man på gymnasiet var rätt upptagen och efter Mollie så träffades man inte så mkt så eller gick i samma klass. Sen var ju Thomas en så stor del också! Men jag kunde ändå varit bättre på att träffa dig. Man kan glida ifrån varandra, visst men man kan också anstränga sig lite. Du fick väl mig att inse det och som tur är så är man ju inte riktigt densamma som man var då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela