Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Tillbaka till verkligheten.

Publicerad 2007-04-09 10:44:58 i Allmänt

Visserligen är det ju helgdag idag med, men jag börjar jobba klockan 13 så man kan säga att allt drar igång nu igen. Det känns i och för sej inte så betungande, eftersom jag kommer ha rätt många dagar ledigt framöver också. Det enda skolarbete jag kommer ha fram till den 20 april är sex (eller bantade vi till och med ner det till fem?) stycken paperseminarier. Det vore klokt av mej att plugga lite inför hemtentan också, så det ska jag göra.

Påsken var underbart bra. God mat och gott sällskap. Kan inte vara bättre! Det blev många promenader och mycket gosande med Bond, som under helgen hittade en favorit i mej. Kunde inte ta ett steg utan att han följde efter, och natten till igår så sov han till och med på mitt rum. Man blir så fånig och mallig. :D

Jag har mycket att se fram emot framöver, särskilt nu i april. Nu till helgen ska jag på audition (hehe), helgen efter det blir det festande i Stockholm med Vicki och Sofie och helgen därpå kombineras mitt födelsedagsfirande med The Ark här i Göteborg!

Dags att väcka sjusovaren, fixa lite frukost och göra sej i ordning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela