Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Tips.

Publicerad 2006-10-22 22:40:42 i Allmänt

Såg Tusenbröder - Återkomsten i helgen och gjorde en liten nostalgitripp några år tillbaka i tiden till när jag satt som klistrad framför teven för att se hur det gick för "Hoffa" och hans resa från familjefar till förrymd fånge.
Att göra film av en teveserie brukar oftast bli sådär lyckat, och jag ger nog inte Återkomst-filmen mer än godkänt i betyg. Vissa saker hände lite väl snabbt och blev inte särskilt trovärdiga - man hade kunnat göra en tredje säsong istället för en spelfilm faktiskt. Men skådespeleriet var som vanligt i toppklass. Ola Rapace kan man liksom inte annat än älska och Jakob Eklund är som vanligt obehagligt (i dubbel bemärkelse) bra.

Som sagt, filmen kan man leva utan men om ni missat Tusenbröder I och II så har ni något väldigt, väldigt bra att se fram emot. Serierna finns att skaffa på dvd.

Annars är det mest bröllopstankar i huvudet. Lotta och Tomas gifter sej på lördag och det kommer nog bli mitt livs lyckligaste dag också, faktiskt. Åtminstone hittills. :)

62179-36

Ola Rapace som Jan "Hoffa" Lenhoff.

Kommentarer

Postat av: Dan

Publicerad 2006-10-24 10:04:53

Åh, Lotta & Thomas!

Postat av: Dan

Publicerad 2006-10-24 10:05:27

Meh! Tomas! Slarvigt av mig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela