Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Förkyld.

Publicerad 2006-11-30 08:15:24 i Allmänt

Idag känner man sej minst sagt som ett ursketet äpple. Har varit lite halvdålig i ett par dagar nu, men sen igår kväll har näsan runnit som en kran och huvudet är alldeles tungt och febrigt. Fick ringa mej sjuk och jag avskyr att jag får så dåligt samvete. Jag ÄR ju dålig, det ÄR inte bra att jobba då, man KAN smitta andra. Det är knappast så att jag är sjuk ofta och jag simulerar inte. Vissa sätter ju mer eller mindre i system att sjukanmäla sej så fort dom är trötta eller mer less på jobbet än vanligt, men sån har jag aldrig varit. Så varför så dåligt samvete? Stället går ju knappast under utan mej, liksom.

Förhoppningsvis räcker det med en vilodag så är jag med i matchen imorgon igen. Ska sova lite nu, och om jag är piggare i eftermiddag ska jag städa och passa på att julpynta.

Förresten... som alla säkerligen vet är jag ju en godisråtta. Därför var det klart att jag nappade på en chans att få mumsa. Internetsidan heter gratisgodis, medlemsskapet är helt och hållet gratis och går ut på att man skriver upp sej på nyhetsbrev/tävlingar/erbjudanden och som betalning får man godis hemskickat gratis i lådan! Fiffigt, va! Vissa av erbjudandena kostar pengar, men det står alltid klart och tydligt vilka det handlar om. Och visst kan det vara lite störande att få nyhetsbrev till sin inkorg, men det är ju bara att kasta dom i skräpkorgen på en gång, eller hur? För nåt så gott som godis kan det ju vara värt det! Hehe. Klicka på den här direktlänken om ni vill bli medlemmar! Det betyder nämligen att jag värvar er, vilket innebär mer goooodis för meeeeej. Sen kan ni göra samma sak med alla ni känner! :)

Nej, nu blir det vila och snyt-VM.

Kommentarer

Postat av: Purgatid

Publicerad 2006-11-30 14:53:06

Betyder det här att du ör sjukt korvig?

Postat av: Caroline

Publicerad 2006-11-30 15:33:49

Jaaaa... och jag behöver bli tyckt synd om och gosad på!

Postat av: Klibbe-Klabbe

Publicerad 2006-11-30 16:27:17

:)

Postat av: Caroline

Publicerad 2006-11-30 18:30:47

Var den bifogade adressen en pik? :(

Postat av: Dan

Publicerad 2006-11-30 18:50:05

Jag vill gärna ha ett par större tuttar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela