Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Fröken duktig.

Publicerad 2006-03-25 22:17:17 i Allmänt

Vet ni vem jag stör mej på? Anna Skipper, den onda dietisten  i Du är vad du äter på TV3. Jaså du, Anna. Om den programtiteln stämmer så antar jag att du inte äter annat än jobbiga, självgoda tanter morgon, middag och kväll.

Visst, visst. Fetma ÄR ett problem i dagens samhälle, yadda, yadda, yadda... Det är inte det jag säger nåt om. (Och det borde jag inte heller, eftersom jag frossat i godis, våfflor och gifflar hela dagen.)

Men måste den onda Anna skylta med sin jävla klyfta och slänga med sitt Guldlockshår i varje program? Bra där  Anna, ge deltagarna ännu mer komplex än dom redan har. Finfint. Hela programmet är liksom en enda ursäkt för att Anna ska få visa upp vilket nyttigt, sunt och uuuuunderbart liv hon lever, och tittarna får mer än gärna en liten inblick i det vackra miljonhemmet hon delar med sin man. (En man som för övrigt var med i Outsiders för ett tag sen på grund av sin extrema diet, är det någon som är förvånad?)

Anywhooo.... Det värsta med onda Anna är att hon verkar tro att alla har samma ekonomiska förutsättningar som hon och hennes man. På TV3:s hemsida har man varit så generös att man delar med sej av Annas supernyttiga recept. Mindre förvånande är att 70 % av råvarorna är såna man aldrig ens hört talas om.

Jag är ledsen Anna Skipper, men om valet står mellan vanligt vetemjöl för 8 kr och dinkelmjöl för 45 kr, så behöver jag inte tänka två gånger. Jag är ju trots allt en CSN-slav, och får därmed leva som en. Men så fort jag kommer ut i arbetslivet ska jag gladeligen lägga halva min lön på dina zinkbönor, magnesiumgroddar och kalciumhöns! INTE.

Neeej. Länge leve aspartam!

62179-17

Belsebub själv.

Kommentarer

Postat av: Mrs Solis

Publicerad 2006-03-27 10:59:47

Hahahaa! Detta inlägg förgyllde min dag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela