Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Pysselhumör.

Publicerad 2006-08-09 22:38:39 i Allmänt

Det kliar i fingrarna och jag längtar efter alla småprojekt som jag ska ta itu med när jag kommer tillbaka till Göteborg. Eller, alla och alla, det är bara ett par stycken. Men det kommer iofs ta ett par dar ändå!

Struktur är nyckelordet nu. Jag ska nämligen sammanfatta mina första två år på socionomprogrammet i fina och ordningssamma pärmar. Anteckningar ska renskrivas och sorteras in på sin rätta plats. Det kommer ta lååång tid, men ack vad skönt sen när det är gjort. Det ligger ju trots allt en väldans massa information i dom där söndriga, undangömda blocken.

Och inte nog med det, min bokmärkessamling (och den är inte liten) ska också göras rättvisa och sättas in i en fin klippbok. Detsamma ska ske med dom recensioner, reportage och krönikor jag skrev i lokaltidningen under mina tonår. Massa nostalgi på g alltså.

Om jag får tummen ur ska jag dessutom framkalla några av mina digitalbilder som tyvärr bara blir liggande på datorn.

Först har jag dock tre dagar kvar att jobba innan Preem-sommaren 2006 är över. Om allt går som jag vill blir det den sista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela